Note: we currently list Argos as (probably) inactive. If this place is open again please report it.
logo Argos
Argos
gay cruise bar

14 reviews
Rated 2.7/5 based on 14 user reviews
Edit business info This is your business
map
Show large mapArgos
Warmoesstraat 95
1012 HZ  Amsterdam, Netherlands

Hotel for Argos

Destination
Check-in
(dd-mm-yy)
Check-out
(dd-mm-yy)
 

What is it?

This event is listed inactive, below is the original description:

Bar Argos was the oldest gay leather bar in Amsterdam. Unfortunately is has been closed.

write a review

Features

coat check, darkroom, private cabines, cruising area

Visiting Amsterdam for Argos?

Show hotels nearby on the map
St Christophers Inn at The Winston,

This hostel is located in Amsterdam's city centre. St Christophers Inn at The Winston offers a 24-hour front desk and free Wi-Fi.

8.1 based on 1625 reviews
Map
Amsterdam Centre Romantic Hideaway,

Please inform Amsterdam Centre Romantic Hideaway in advance of your expected arrival time. You can use the Special Requests box when booking, or contact the property directly with the contact details provided in your confirmation.

9.3 based on 81 reviews
Map
District Red Apartment,
District Red Apartment
Sint Annenstraat 27,

A security deposit of EUR 500 is required upon arrival for incidentals. This deposit is fully refundable upon check-out and subject to a damage inspection of the accommodation.

9.0 based on 30 reviews
Map
Damrak Centre Apartment,

A security deposit of EUR 250 is required upon arrival for incidentals. This deposit is fully refundable upon check-out and subject to a damage inspection of the accommodation.

8.9 based on 33 reviews
Map

When is it?

We list this event currently as (probably) inactive. edit

Favorite of 22 Nightdudes

photo boywithcigar no photo photo knsm photo slave89boy photo Partybear photo ron050 photo sbdcouple
show all Nightdudes

Add to favorites

Become a member to add favorites. Join our Nightdudes community!

LoginBecome a free member in 2 minutes

Reviews on Argos

Your review

Enter your details


With Facebook login your review is automaticly validated, you don't need to enter your email or the code below.
Your real Facebook name will not be used.

Verification

Type these 5 letters in the box below it for anti spam control

security code
Submit review
photo Patrick
over a year ago   

It's official - The Argos will be closing (permanently) at the end of this week (last business evening 31 dec through 1st jan).
The end of an important part of Amsterdam’s (and indeed Europe's) gay history / culture.
The Argos meant a great deal to a large group of leathermen, and was 'the-place-to-be' for the leather/fetish crowd in Europe from the 70's through the late 90's. The dark-room was a legendary across the whole english-speaking world (and probably much wider too).

no photo
over a year ago   

@Tomasz Save yourself the trouble. Amsterdam is dead. Go to Berlin instead.

no photo
over a year ago   

NCAdam-party (naked party) was very crowded. All kinds of guys, a lot of action. I was fucked by about 5 guys. Drinks are a bit expensive, but entry is ok (8 euro). Enough condoms and lube available, and paper.

no photo
over a year ago

Ja, Jimmy. Amsterdam is al lang dood (wat homo scene betreft). De ergste nichten ter wereld heersen daar, valse Amsterdamse nichten die met en walgelijk slecht accent elkaar in het Engels toespreken, om maar net te doen alsof deze stad cosmopoliet is, terwijl het gewoon een achterlijk incestueus dorpje is. Toeristen zie je allang niet meer. Wel heel veel Braziliaanse krengen en ander derde wereld schorem.

De bars in de Warmoes en Reguliersdwars worden allemaal gerund door de homo mafia, en zowel het bar-personeel en het publiek zijn walgelijk, als er al mensen komen.

no photo
over a year ago   

Omdat het me niet lukt om recencies toe te voegen voor de Eagle en de Dirty Dicks wil ik hier even vermelden dat er diezelfde vrijdag in de Dirty Dicks toen ik daar was (rond 2:00) ongeveer 15 mensen waren, en even verderop, in de Eagle tot sluitingstijd een stuk of veertig. Troosteloos.

Is het echt waar wat een bartender tegen me zei, en zit iedereen in Berlijn dit weekend? Is mijn timing verkeerd? Of is de Amsterdamse scene ten dode opgeschreven?

Om een Ierse toerist te citeren die ik in de Cuckoo's Nest tegenkwam: "This is Friday night!?"

no photo
over a year ago   

Ik was hier afgelopen vrijdagnacht rond 2:30 en er waren welgeteld tien mensen aanwezig. Stomverbaasd heb ik mijn dure biertje opgedronken en ben weer vertrokken. Is dit wat er over is van de eens befaamde Amsterdamse gayscene?

no photo
over a year ago   

Normaal ben ik niet van de recensies schrijven,maar ik hoop dat deze recensie ook gebruikt gaat worden als stimulans om te verbeteren,
toen ik in Amsterdam woonden een aantal jaren geleden kwam ik graag in de Warmoesstraat bij de Argos,Dirty Dicks en de Eagle.
Nu ik verhuisd ben naar Alkmaar,kom ik er nog sporadisch,maar wat zijn de tenten achter uitgegaan,sinds het overlijden van Paul.
Alle vaste barmedewerkers zijn weg en is het team,in het nadeel veranderd,bij de Argos is het rustig zowel door de week als in het weekend,bij Dirty Dicks werkt een bar man die alleen aandacht heeft voor zijn krant,zodra je je drinken hebt besteld word je totaal genegeerd,toen ik er was zat er niemand aan de bar,maar zelfs toen word er niet een praatje met je gemaakt.
Ik wil wel aan merken dat de andere barman van de Dirty Dicks die vroeger bij de Web werkte wel heel vriendelijk is.
Tot slot de Eagle,staan nu voornamelijk jongeren mannen,die meer met hun zelf bezig zijn dan met de klanten, ze staan <na de verplichte consumptie besteld te hebben> meer hun lichamen te showen,en druk met elkaar te praten,dan maar enige interactie met hun gasten te hebben,
je betaald 3,50 voor een biertje dus een klein beetje service is toch niet teveel gevraagd,
De donkere jongen en De man met de zwarte paardenstaart bij de garderobe zijn De enige die wel interesse in je tonen,zowel bij binnenkomst als bij het verlaten van de bar.
Mijn vriend en ik gaan nu naar de Web daar word je nog als KLANT behandeld.

no photo
over a year ago   

amazing fun to be had here if you come at the right time. i go once a month on a weeknight at around 12.30 and always have a good time. hot fun with sexy men in the darkroom, and even in the smoking room. the sling is the best. last time i hung naked and there was soon quite a line of guys who fucked me.

no photo
over a year ago

Ik was gisteren, 5 jan 2014 in Argos; op de zondag middag party.
Ik en mijn vriend hebben ons prima vermaakt. Leuke sfeer, leuke kerels, toffe sex.
Only; Argos adverteert met 'only shoes, only safe sex'. Nou dat laatste betreur ik zeer.
Er werd bijna niet veilig gevreeen. Wat jammer toch! Zelfs de deur-man(een zeer geile bink) stond geheel onveilig te neuken aan het eind van de party.
Jammer. Heel jammer dat zo'n kroeg zijn voorbeeld funktie niet nakomt.
2 mannen uit Haarlem.

photo JesusSuperStar
over a year ago

Paar weken geleden op een ZATERDAG dacht ik even naar de Argos met een matje van mij. We dachten heerlijk actie zien en voelen. Dat is jammer dat Nederland is achteruit gegaan in de gayscene> vroeger bij de Argos was vull van mannen met veel zin in. Nu is bijna leeg. Het is niet Argos. Argos heeft voldoende plekjes om te spelen . De maatschapij is de probleem. Het is niet meer tolerant als vroeger. jammer dat homomannen hebben geen interesse om dat te herstellen en ik ben bang dat het slechter wordt.

photo Gregory
over a year ago   

The first time I visited the bar was in 2011 it was amazing, i enjoyed the cruising space as well as the bar, very hot guys were everywhere. In Oct 2012 i visited twice during my second visit to Amsterdam, i was really disappointed, most of the people there were very old and drunk trying to harass with me all the time, the location was unclean, stinky and i didn't feel comfortable at all

member photo frisiankinky
over a year ago   

Hot

photo JRNA
over a year ago   

just reopened and truly the best, amazing dark room by the way! congratulations guys

member photo silverformaster
over a year ago   

is the darkroom open?

Write a review

Feedback

Is the information about Argos here correct?

Contributions and updates by:
photo roolootjephoto Danny